måndag 18 augusti 2014

Latmaskens bak.

Det är måndag förmiddag och allt som var planerat att göra idag är gjort.
Fördelen med att stiga upp 5:30
och jobbet börjar 12:30 :)

Flera maskiner tvätt har rullat på och huset uppstädat efter en helg hemma.
Mat för några dagar framöver puttrar på spisen.
Vad gör man då..
Jo bakar något till kaffepausen.

Fick av sonen för en tid sedan ett Raisio produktpaket.
Det innehöll bl.a vetemjöl, kak och muffinsmix och sen snabbgröt portionspåsar.
Allt annat har jag använt men grötpåsarna blev i skåpet.

Jag använder nog portionspåsar på jobbet ibland,
men de här var smaksatta med
vitchoklad-jordgubb.
Det låter inte som en havregryns gröt i min smak.

Men så märkte jag på förpackningen ett småbröds recept.
Perfekt! Och superlätt.
Min första plåt blev lite förlänge i ugnen, så det blir absolut jobbets kafferum.
Andra plåten blev om möjligt ännu mera adresserad till jobbet ....;)
Där går allt åt och ingen knorrar över lite onödigt brända kanter.
Fast lite orolig blev jag över mitt köksrykte,
så jag smälte lite vitchoklad ringla det över de ljumma kexen.
Så egentligen så vet jag inte hur det skall smaka på riktigt.
Men om någon annan prövar på "påsakexen"
så läs inte en bok då du gräddar småbröd.....

Undrar förresten vad som hänt ....
förr kunde jag nog baka med vänstra handen när den högra skura bastun.
Hmmm....



2 kommentarer:

  1. Snabbt o enkelt de är nånting för mej De här skall prövas

    SvaraRadera
    Svar
    1. De hade en strykande åtgång på jobbet iallafall...

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...