måndag 20 september 2010

Ett mycket kort veckoslut...

Eftersom jag måste jobba på mitt riktiga jobb på lördag blev helgen onödigt kort..... men jag hann iallafall med lite städa-undan-efter-sommaren jobb. Fick mitt sten projekt färdigt, det har tagit någon sommar. Har radat runt huset invid stenfoten en bred remsa med runda stenar. Just nu är jag mycket nöjd med mej själv. Det blev stenar kvar och dom ska komma runt en pergola min man ska bygga  ( han vet bara inte om det ännu ...) Och så plockade vi alla våra äppel, det var 2 st. så det blev ingen paj utan vi stod vid vårt lilla träd och åt under andakt. Vår fösta skörd!!
Egentligen är det ganska skönt att tömma alla krukor och korgar. Nu ska det bli gröna kvistar och ljung och snart lite små ljus slingor som lyser i mörknet.
Ännu en sommarbild..........Nu ska här städas lite, och sen ska det komma bilder från inomhus också, och så vill jag sy en påse att ha på symaskin när den inte används. Den iden fick jag från en blogg jag läste igår....  Hoppas jag kommer ihåg att jag ska jobba idag också =)

1 kommentar:

  1. Aj två äppel!!!! Vänt bara tills du får skotta bort lassvis. Då kommer du att ångra dig att du plantera de eländi äpelträ... Nu sku ja egentligen borda städa. Har marthamöte i afton. Men dom kan ju skutta över alla hinder:D

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...